1 beğenilme 0 beğenilmeme
487 kez görüntülendi
aynı indikatörülerin farklı seviyeleri ile iki farklı explorer kullanmktayım. Bunları tek bir explorer da toplamak istiyorum.

1. explorer

if (CrossAbove(IFTCCI2Kripex, 0.1m, 0) && IFTSTOCHKripex.Value[0][IFTSTOCHKripex.CurrentIndex] >= 0.2m)

 

2. explorer

if (CrossAbove(IFTSTOCHKripex, 0.1m, 0) && IFTCCI2Kripex.Value[0][IFTCCI2Kripex.CurrentIndex] >= 0.2m)

 

şeklindedir.. Bu iki taramayı ikisinden biri hangisi önce gelirse şeklinde nasıl ayarlayabilirim
Explorer kategorisinde (51 puan) tarafından | 487 kez görüntülendi

1 cevap

2 beğenilme 0 beğenilmeme

Merhabalar,

Bahsettiğiniz iki farklı koşulu OR bağlacı ile bir araya getirip kullanabilirsiniz.

OR bağlacı iki durumdan en az birinin gerçekleşmesi dahilinde sonuç verir.

Lütfen aşağıdaki gibi test ediniz.

if (CrossAbove(IFTCCI2Kripex, 0.1m, 0) && IFTSTOCHKripex.Value[0][IFTSTOCHKripex.CurrentIndex] >= 0.2m || (CrossAbove(IFTSTOCHKripex, 0.1m, 0) && IFTCCI2Kripex.Value[0][IFTCCI2Kripex.CurrentIndex] >= 0.2m))

İyi çalışmalar.

(11,059 puan) tarafından
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



8,891 soru
8,834 cevap
4,921 yorum
22,301 kullanıcı