0 beğenilme 0 beğenilmeme
321 kez görüntülendi

MatriksIQ Explorer 'da TillsonT3 taramasında eksik sonuç alıyorum. Grafikte AL veren hisselerin çoğu taramada çıkmıyor. Taramada da AL sinyali vermemesine rağmen bazı hisseler çıkıyor. Örnek olarak TOASO paylaştım. T3 AL sinyali üretmiş ancak taramada bu hisse çıkmadı. Sebebi ne olabilir? Kodun neresinde bir hata var?

Teşekkür ederim.

 

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using Matriks.Data.Symbol;
using Matriks.Engines;
using Matriks.Lean.Algotrader.AlgoBase;
using Matriks.Lean.Algotrader.Models;
using Matriks.Indicators;

namespace Matriks.Lean.Algotrader
{
	public class TillsonT3 : Explorer
	{

		[Parameter(3)]
		public int Period;

		[Parameter(0.7)]
		public decimal A;

		TMOV tmov;

		public override void OnInit()
		{
			tmov = TMOVIndicator(Symbol, SymbolPeriod, OHLCType.Close, Period, A);

		}

		public override bool OnExplorer(List<BarDataEventArgs> bardatas)
		{
			if (tmov.CurrentValue>Ref(tmov, -1) && Ref(tmov, -1) <Ref(tmov, -2))
				return true;
			return false;
		}
	}
}

 

 

Explorer kategorisinde (12 puan) tarafından | 321 kez görüntülendi

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



7,611 soru
7,614 cevap
4,444 yorum
10,739 kullanıcı