0 beğenilme 0 beğenilmeme
345 kez görüntülendi
Borsa'da işlem gören tüm hisselerin, belirleyeceğim iki tarih arasındaki ortalama işlem hacimlerini liste halinde görmek istiyorum. Explorer formülü var ise paylaşabilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim.
Diğer Analizler kategorisinde (16 puan) tarafından | 345 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Merhaba

Örneğin Explorer 1. kolona  mov(v,20,s) yazınız.

Çalıştırırken sol aşağıdan tarih bölümünden istediğiniz son tarihi seçiniz.

Sonuçlar o verdiğiniz o gün ve 20 bar öncesinin hacim ortalamasını verir.

Bilgilerinize.
(3,730 puan) tarafından
0 0
Tekrar merhaba,

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Ancak verdiğiniz formülde "İşlem Adetlerinin ortalaması" sonucu çıkıyor. Ben "ortalama işlem hacminin" formülünü sormuştum. İşlem adet ortalamasından da fiyat bilgileri günlük değiştiği için hacim ortalamasına ulaşamıyorum.

İyi çalışmalar dilerim.
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



9,015 soru
8,970 cevap
4,995 yorum
24,122 kullanıcı