0 beğenilme 0 beğenilmeme
2,430 kez görüntülendi
Matriks IQ da, Prime da olduğu gibi dışarıdan tarama dosyalarını kaydedip KHN menüsüne benzer şekilde taramaları nasıl çalıştırabilirim?
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından | 2,430 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

Merhaba, asagida yazdigim disaridan explorer alma yontemi eklenmistir, bir sonraki versiyonda aktif olacaktir.

(Menu) IQ Algo -> Hazir Explorer Listesi -> Explorer al butonuna tiklayip, kaydedilmis explorer dosyanizi seciniz

Disaridan aldiginiz bu dosya Hazir Explorer Listesi Tab'i altinda gorunur ve derledikten sonra (hata yok ise) calistirilabilir olacaktir.

(8,035 puan) tarafından
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



9,148 soru
9,103 cevap
5,027 yorum
27,974 kullanıcı