0 beğenilme 0 beğenilmeme
91 kez görüntülendi
Merhaba,

Explorer'da kullandığımız formüllere hissenin haftalık, aylık veya 3 aylık takas durumunu sorgulatabileceğimiz bir formül var mı? Örneğin hissenin aylık takasında alıcılar %80 ve üzerinde olsun koşulu oluşturabiliyor muyuz?

Teşekkürler.
Grafik kategorisinde (190 puan) tarafından | 91 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Merhaba Serdar Bey,

Direkt olarak istediğiniz gibi akd - takas - derinlik gibi verilere tarama formülü oluşturamıyoruz fakat,

SUM(PGC5() ,22) > 0 formülü son 1 aylık akd verisine göre ilk 5 alıcının , satıcılara göre fazla olduğu hisseleri verecektir.

Bu formül sadece günlük periyotlarda çalışmaktadır. Bu şekilde ekleyip çıkan hisselerin takasını kontrol ediniz.

Bilgilerinize.
(8,100 puan) tarafından
Verdiğiniz yanıta ilave koşul
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



9,961 soru
9,933 cevap
5,344 yorum
65,840 kullanıcı
Codi