0 beğenilme 0 beğenilmeme
97 kez görüntülendi
OnTimer içinde OnOrderUpdate kullanılmadan açık bekleyen limit emirlerin listesine ve bu emirlerin fiyat, lot bilgilerine nasıl ulaşılabilir?
Algoritmik Trading kategorisinde (12 puan) tarafından | 97 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

Merhabalar,
Öncelikle bekleyen emirlere sadece strateji içerisinden gönderilen emirlerden ulaşılır. Manuel yaptığınız işlemlere ulaşılmamaktadır. Emir detaylarına item.Value.[EmirDetayları] altından ulaşabilirsiniz.

item.Value.Amount && item.Value.Symbol

var newOrder = Orders.Where(x =>x.Value.OrdStatus.Obj == OrdStatus.New);
foreach (var item in newOrder)
{
	Debug($"Bekleyen emir detayları\n EmirID: {item.Key} Hisse İsmi: {item.Value.Symbol} Hisse Adet {item.Value.OrderQty}");
}

Harici olarak manuel işlem yaptığınızda bir kontrol sağlamak isterseniz OnRealPositionUpdate metodunu kullanabilisiniz. Bu sayede strateji dışında hareket olduğunda kontrol sağlanılabilir.

İyi çalışmalar dileriz.

(5,375 puan) tarafından
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



9,596 soru
9,553 cevap
5,170 yorum
44,240 kullanıcı