0 beğenilme 0 beğenilmeme
170 kez görüntülendi
Merhaba,

Matriks iq'da oluşan grafik datası son gerçekleşen işlem üzerinden oluşuyor ama ben grafik datalarını 1. pasif üzerinden oluşturmak istiyorum. Backtest yaparken son gerçekleşen yerine pasifteki alış veya satış fiyatı üzerinden grafik oluşturmak istiyorum. Bunu nasıl yapabiliriz?

 

Teşekkürler, Saygılarımla.
Algoritmik Trading kategorisinde (22 puan) tarafından | 170 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

Merhabalar,
Grafik ekranı son gerçekleşen işlem fiyatı ile güncellenmektedir.
Yapı gereği burada ek birşey yapılamaz.

Backtest yaparkende emir gönderimleri üzerinde fiyat seçeneklerini düzenleyebilirsiniz. Gerçek ortamda böyle durum söz konusu değildir. Barın açılışına veya koşul sağlandığı ana(emirin gönderileceği fiyat bilenmez) emir gönderebilirsiniz.

Aşağıdaki makalede backtest ortamında dikkat etmeniz gereken adımlar mevcuttur. İnceleyiniz.
https://destek.matriksdata.com/?qa=5512/matriks-iq-ile-back-test-ve-back-test-optimizasyonu-yapmak

İyi çalışmalar dileriz.

(5,375 puan) tarafından
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



9,596 soru
9,553 cevap
5,170 yorum
44,253 kullanıcı