0 beğenilme 0 beğenilmeme
50 kez görüntülendi
Yeni güncellemede çok güzel yenilikler gelmiş için elinize sağlık, bir iki sorun olacaktı;

1-GetLiveAlgoReport() fonksiyonu eklenmiş, çalışan strateji ile ilgili bir çok veriyi çekebiliyoruz. kullanılan hesaba ait tüm overall değerini,

yani o hesaba ait çalışan tüm stratejiler için toplam overall değerini kullanabiliyor muyuz. bulamadım.

2- RTD(RealTimeData) aktarımı ile exel yazdırdığımız ve kaydettiğimiz veriyi strateji içinde kullanabiliyormuyuz.

tşkkr ediyorum iyi çalışmalar diliyorum
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından | 50 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

Merhaba,

GetLiveAlgoReport() fonksiyonu ile sadece ilgili stratejiye ait verileri çekebilirsiniz.

RTD aktarımı sadece anlık veriyi Excel'e aktarmak için geçerlidir Excel'den stratejiye veri çekmek için harici kütüphane modülünü kullanabilirsiniz.

(16,102 puan) tarafından
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



9,033 soru
8,985 cevap
4,999 yorum
24,264 kullanıcı