0 beğenilme 0 beğenilmeme
116 kez görüntülendi
son yazdığınıza göre explorer çalıştırdığımda, bunu system tester tarafında kopyalayıp grafik kontrolü yaptığımda, taramadan çıkan sonuçların grafiğini açtığımda bazılar 10-15 bar öncesi al verdiğini, bazılarınında 1 bar öncesi al verdiği gibi çeşitli örnekler çıkıyor. hepsinin çıkmasının nedeni nedir?
bir cevap ile ilgili: 1 BAR KAPANIŞ YAPAN
System Tester-Bağlı Emirler kategorisinde (220 puan) tarafından | 116 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Merhaba

 System tester al ve sat şeklinde ilerler explorer da ise  koşul son barda sağlıyordur. Sytem tester da daha önceden al verdiyse ve sat daha henüz gelmediyse ikinci bir al işareti koymaz. Bu al vermedi demek değil sadece sıralı gitmesinden dolayıdır.

Bilgilerinize.
(4,290 puan) tarafından
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



9,140 soru
9,095 cevap
5,026 yorum
27,718 kullanıcı