0 beğenilme 0 beğenilmeme
540 kez görüntülendi
merhaba

 

prime da olduğu gibi üzerinde algo çalışan grafiğe algonun temel aldığı indikatörü atarak nerede alıp nerede satacağını takip edebiliyorduk ve bu kullanışlı bir seçenekti ama IQ da bu özellik yok (bu sebeple halen prime kullanıyorum) ve eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. ayrıca bar boyamada olursa mesela longdayken barları yeşile shorttayken kırmızıya boyması güzel olurdu.
Algoritmik Trading kategorisinde (193 puan) tarafından | 540 kez görüntülendi

1 cevap

1 beğenilme 0 beğenilmeme
Merhaba,

Stratejideki al sat sinyallerini grafik üzerinde gösterimi ilerleyen versiyonlardan eklenecektir.

Barları renklendirip al sat ikonlarını eklemek için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

https://destek.matriksdata.com/?qa=1831/kullan%C4%B1c%C4%B1-indikat%C3%B6r%C3%BC-renklendirip-ikonlar%C4%B1-ekleyebilir&show=1831#q1831
(1,701 puan) tarafından
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



9,327 soru
9,282 cevap
5,070 yorum
32,911 kullanıcı