0 beğenilme 0 beğenilmeme
1,318 kez görüntülendi
aracı kurum pozisyonlarını açtığımda pencerenin başlık çubuğu yukarıda kalıyor bir türlü aşağıya alamadım. kapatma yeri vs gözükmüyor. bunun için hangi dosyada ve nasıl bir düzenleme yapmamız gerekiyor?
Diğer Pencereler kategorisinde (85 puan) tarafından | 1,318 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
En İyi Cevap
merhaba pencerenin sol kenarına mouse getirip sağ sol ok olacak şekilde sol tuşa basılı tutup klavyede yön tuşlarından yukarı yön tuşuna basarak istediğiniz boyutta ayarlayıp kapatırsanız her zaman o boyutta açılacaktır.
(4,188 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



9,831 soru
9,798 cevap
5,292 yorum
56,081 kullanıcı