MatriksIQ Destek
Matriks Destek
Matriks Web Destek
Matriks Mobile Destek
0 beğenilme 0 beğenilmeme
158 kez görüntülendi

Merhaba,

Matriks IQ üzerinden Matriks Deneme ortamında strateji çalıştıyorum ancak emir PYS olmasına rağmen 10:54'de gönderilmesine rağmen emir 10:56:45'te emir gerçekleşiyor ve emir gönderimi gerçekleştiriğinde diğer ekran görüntüsündeki gibi Emir Bekleiyor, PYS emirinin hemen gerçekleşmesi gerekmiyor mu? Problem nereden kaynaklanmaktadır.

 

 

Algoritmik Trading kategorisinde (34 puan) tarafından | 158 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Merhaba,

Matriks deneme ortamı gerçek hesap gibi tepki vermeyeceğinden piyasa emir dahi gönderilse emirlerde bekleyebilir. ( bu durumu gerçek hesapta yaşanmaz )
(7,212 puan) tarafından
0 0
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Hoş geldiniz, Matriks Destek Platformu sizlere sorularınızın hızlıca cevaplanması için bir ortam sağlar. Sorduğunuz ve cevapladığınız soruların ve yorumlarınızın aldığı oylar üzerinden puan kazanırsınız. Puan sistemine bağlı kampanyamızla ücretsiz kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.



5,418 soru
5,464 cevap
3,491 yorum
4,224 kullanıcı